Wandelzoektocht van de Confrérie van de Hasseltse Jenever

van 15 september tot en met 31 oktober 2019 in de Hasseltse binnenstad

Hieronder vindt u de kaart waarnaar in het krantenartikel hierboven verwezen wordt.

Interessant om weten voor u uw zoektocht start

Op de kaart hierboven staan ook een 30-tal cijfers. Tijdens het onderzoek van de gsm van de dief stelde men vast dat hij op die plaatsen een tijdje heeft stilgestaan of is opgehouden. Men vermoedt dat de dief de tijd heeft genomen om er een manteltje achter te laten.

 De dief heeft ondertussen een tipje van de sluier opgelicht over de identiteit van zijn opdrachtgever: in de buurt van elk achtergelaten manteltje heeft hij een letter uit de naam van de opdrachtgever achtergelaten. Daarmee wou hij het ophalen van de manteltjes door de opdrachtgever vergemakkelijken. De politie vermoedt dat wanneer men al deze letters combineert, men de identiteit van de opdrachtgever kan ontdekken.

 Noteer de letters in de buurt van de ontdekte manteltjes en puzzel op die manier de naam van de opdrachtgever.

Om onze Confrérie ervan te overtuigen dat u zelf het opzoekingswerk heeft verricht en eventueel een beloning verdient, vragen we om onder elke letter het cijfer van het stadsplan te noteren dat correspondeert met de plaats op de kaart. Om u op weg te helpen geven we u op de oplossingsbalk al een letter en cijfer cadeau.

Om eventuele nieuwsgierigen en amateur-speurneuzen te misleiden liet de dief ook elders extra letters achter. Die letters komen niet voor in de naam van de opdrachtgever.

Tips bekomen na ondervraging van de dief

1 De opdrachtgever zou een Bekende Hasselaar zijn.
2 De opdrachtgever trekt speelse hondjes aan.
3 Het motief van de opdrachtgever is jaloezie.

Hoe deelnemen en oplossing doorsturen?

 Wie denkt de naam van de opdrachtgever te hebben ontdekt, kan die naam, samen met zijn/haar eigen gegevens (naam, voornaam, telefoonnummer, e-mailadres) via het digitaal oplossingsformulier dat u hieronder terugvindt. Uit de nuttige (en dus juiste) inzendingen, verloot de Confrérie heerlijke jenevers van Hasseltse stokers. Ook voor deelnemers onder de 18 jaar zijn er prijzen voorzien.

De winnaars worden persoonlijk verwittigd.

De eerste correcte inzending valt alvast binnen de prijzen.

Ook de eerste correcte niet-Limburgse inzending krijgt een prijs.

Succes!

14 + 15 =